torsdag 27 augusti 2009


Ännu en underbar dag på Rhodos. Börjar gilla detta stället bara mer och mer, synd bara att alla åker här ifrån. Idag var de en lugn dag, hade en lektion med denhär grekiska mannen, måste säga att jag är riktigt nöjd med hans framsteg. Igår blev de inget surf så jag vilade min stukade fot men idag kunde jag inte låta bli. Eller man kanske ska säga att jag glömde bort att jag hade stukat den, men samtidigt som jag försökte mej på ännu en misslyckad vucano så påmindes jag av detta ganska så snart. I går anlände en riktigt skön tjej från Bulgarien. Så nu har jag äntligen någon att ladda framåt loopar med.
Fick även leka lite modell idag, Anna fotografen på centrat behövde lite bilder till hennes portfolio, blev några ganska bra bilder tror jag. Fick stå vid poolkanten med Mellie och försöka se naturliga ut, vilket var ganska svårt. Sen när vi kollade på bilderna så vi att båda hade den typiska surfstilen, lite sunkig hållning med höfterna framåtskjutna. Tur att de finns photoshop som Mellie sa.
Igår hade vi lite BBq här på centrat, de var getkött och annat gott som grillades nere på stranden. Sen blev de konstig grekisk dans. Jag har även fått ett nytt namn Maria, Maria… är de ett namn som Dinos alltid säger fel på så är de mitt. Så de svåra blir bara att komma ihåg att de är mej han menar när han ropar Maria, Maria.

3 kommentarer:

  1. Fan va gytt det verkar. Måste fixa jobb där tills nästa sommar!

    /chris

    SvaraRadera
  2. Äntligen datorn igång!! Fint, att Du har det bra!Nu är det låg procent på gråbo, så nu tycker jag, att Du kan komma hem.Morfar har det jobbigt med synen o magen.Annars allt som vanligt: Jag o djuren mår bra, syr dockor o hattat till skördefesten. Fredrik hjälpte mej att få tillgång till att googla!!

    SvaraRadera