lördag 22 augusti 2009

en vecka har gått
Ja då hade man varit här i en vecka. Dagarna är långa men veckan har gått snabbt, jag vet inte riktigt hur de hänger ihop men de är så de känns. Det har vara några tuffa dagar nu men man börjar komma in i dem. Två till tre lektioner på förmiddagen sen är de mest chill på verandan och plocka fram och tillbaka segel till folk. Jag börjar komma mer och mer överens med Dinos och idag var den första riktigt bra dagen. Men man kan inte förneka att de är utan tvekan bra på att köra med en här nere.
Idag hade jag sista lektionen med min franska tjej, hon har varit helt underbart kul att jobba med. De som har varit de svåra var att hon inte förstod ett ord engelska och hade en hörselskada. Men vi gav oss ut tillsammans idag, tyvärr var de lite för mycket vind så de var svårt att hålla höjden, och eftersom att hon inte förstod mej var de ändå svårare. Så pinsamt nog fick jag bogsera henne en bit in innan Dinos kom på vattenskoten för att hämta henne. Men jag tror hon var riktigt nöjd ändå.
Idag har jag också åkt vattenskoter för först gången, vi var tvungna att hämta en kille som hade drivit lite för långt bort. Så vi åkte dit för att hämta upp honom, Cowboy tog honom på vattenskotern och jag tog brädan tillbaka.
Dagens surf var utan tvekan bäst hittills, överriggad med 5.0 och 109 l freestylebräda. Har börjat förstå hur allt funkar nu och börjar vänja mej vid saltvattnet. Satte alla gippar och börjar få kläm på hur brädan funkar, kunde poppa den ganska bra och fick lite rotation på Vulcan men imorgon kommer de nog gå bättre. Fick i alla fall en timmes riktigt bra surf så jag är otroligt nöjd med dagen. Har även snackat med mamman i huset och hon har lovat att hon ska lära mej hur man lagar segel, vilket känns som en bra sak att kunna.
Våra svenska/norska vänner åker imorgon så vi hade lite hejdåmiddag på Alexandros ikväll med engelsmännen, trevligt. Ska bli kul att få träffa dom igen, kanske på Öland nästa sommar. Mike åkte igår och på söndag åker både Cowboy och Mellie hem. Så jag blir ensam på rummet och vi blir bara 5 st. som jobbar kvar på centret. Nu när skolorna börja kommer de bli mycket lugnare så vi kommer nog kunna ta några dagar ledigt. Mellie berättade att hon bara hade haft två dagarna ledigt på hela sommaren. Vilket är helt sjukt.

Förhoppningsvis får jag lite besök nästa helg, behöver någon som peppar mej lite! De är dock lite synd att säsongen här nere börjar ta slut, men desto mer surf åt mej. Känns som att 6 veckor till borde göra susen

2 kommentarer:

  1. Låter bra! Håller vinden i sig ett tag då?
    Räknar med lite bildmaterial vad det lider...

    /Markus O

    SvaraRadera
  2. ja de får vi allt hoppas på! dåligt internet här så de vill sig inte riktigt med bilderna, ska göra mitt bästa!

    SvaraRadera