onsdag 12 augusti 2009

pack..packar..packigast..

Ja, nu börjar de närma sig, sakta men säkert börjar de lida mot avfärd. All packning ligger nu snyggt och prydligt på en madrass för att sedan bli nedplockade. Inte nog med att jag börjar bli nervös, jag börjar bli JÄTTE nervös. Fredag kväll bär det av upp till Stockholm, söndag morgon 07.05 bär det av mot Rhodos.

Dagen har använts till att inhandla allt "detta måste jag ha/detta behöver jag" prylar. Allt från minneskort och kamera-motljus-skydd-som-var-för-litet till solkräm och mascara. Även en bok inhandlades, något måste man ju ha att fördriva tiden med. Mormor sa snällt när jag frågade henne om de var något hon tyckte jag glömt; "något att pyssla med när du har långa tråkiga hemma kvällar"... med andra ord någon form av garn och någon form av nål. Såklart ligger även detta i min "lilla" nedpacknings hög. Mammas smått frustrerande blickar på min hög/högar runt om i huset säger ganska mycket. "skönt att slippa dina prylar överallt men lite tråkigt utan dom"

Förutom denna lilla shoppingtur i Kalmar stad besökte jag även skolan för att hämta ut min dator och jag måste nog säga att Camilla såg ut att vara mer nervös än mej. Hon önskade mej mycket lycka till och det är tur att man har så fina lärare ändå, så mycket hjälp jag har fått att kunna genomföra denna resan är svårt att tacka nog för. speciellt Oscar, bättre yrkescoach får man nog leta efter!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar