tisdag 2 november 2010

Vår bil till lagunen.
De senaste dagarna har de hänt mycket roligheter. I söndags var vi iväg på lagunen Azul. Det var byigt som tusan och choppigt. Bil resan dit över stränderna var helt klart en upplevelse och en nära-döden upplevelse, många kilos utrustning på ett hemmabyggt tak och med full fart. All utrustning på taket var fastspänt med enkla rep. Chaffören vägrade använda Tims spännband. Men efter att ha fått stanna några gånger på vägen på grund av att allt åkte runt på taket gav han med sig.  Men att  segla i regnvatten var underbart. Dock hade jag bara några okej Spockförsök och himlans ont i armen så sådär jätte nöjd kan jag väl inte påstå att jag var .När vi sen kom hem till Jeri igen väntade Halloweenfest. Jag och Anna klädde ut oss till troll, fast vi såg tydligen mer ut som katter. Fullt ös var det i vilket fall och den bästa halloweenkvällen jag någonsin varit på.
 Gårdagen bjöd på fint kvällssurf i solnedgång men mycket njut. Men det är faktiskt när man inte surfar som man har tid att tänka på hur underbart man har det här. Kvällsljuset här är något alldeles speciellt.

Idag var jag och Anna nere vid stranden tidigt för att longboarda innan de blev för mycket vind. Jag bangade dock men Anna tog några fina vågor. När hon blev trött tvingade hon ut mej för att prova. Fy tusan vad svårt och vingligt! Men jag kunde fånga några fina vågor liggande på mage. Sen började det blåsa för mycket och vattnet fylldes på med för många vindsurfare. Om några dagar så kommer det vara högvatten på kvällen och då ska jag lära mej att surfa på riktigt.

I morgon kanske de blir lagun igen och på kvällen tror jag att Petter kommer till byn. Det ska bli härligt att få en till att freestyla med, jag räknar med att han ska lära mej allt han kan! 

Anna vid lagunen, riggar 3.7.

här har vi mej på väg hem fårn Azul, trött efter många timmar på vattnet.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar