torsdag 14 april 2011

 Förra veckan hade jag semester, jag fick vara ledig då Vibeke hängde på Kanarieholmarna för att bli brun . Jag besökte först Stockholm där vi mest slängde skräp, åt gott och drack gott. Vi tog bilen söderut, djupa mörka skogar och åkrar så långt ögat kunde se. Torekov var målet. Där bjöds det på knaster från brasa och tur med gröna faran.  Styret seglade Dalen så vi tog oss dit för att titta. Solen sken och fy vad det blåste, någon dag ska jag vara så duktig att jag också kan köra där. Jag åkte med Styret ner till Malmö för att få äta lite veggomat och dricka smuggel öl. Jag blev väl omhändertagen med godnatt saga och lyxfrukost. Dit ska jag igen kan jag lova! Ture Sventon gick som morgon program och jag fick äta semla. vad mer kan man begära!?    

Nu har det gått en vecka och vi kör sista rycket på Högalid. Bara några bilder kvar att ta och bara några bilder kvar att retuschera. Men det är trevlig att ha som jobb att hälsa på hästar, lyssna på livemusik och äta sushi. Jag ska nog inte klaga.

Här hemma rivs det badrum och jag har haft fullt upp med alla ansökningar som ska vara inne. Tack kära JB för att jag fick skriva ut mina bilder hos er. Jag hade nog inte fått ihop det annars. Nu är allt postat så nu får vi hålla alla tummar och tår för att jag ska ha något att göra till hösten. 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar